Electronics Forum: cp743e (Page 1 of 1)

cp743E

Electronics Forum | Thu Apr 11 14:05:18 EDT 2013 | jimmyboz

Have you given up yet? If not, repost and I'll try to help.

cp743E

Electronics Forum | Wed Mar 20 10:17:54 EDT 2013 | cyber_wolf

Don't have a CP7 but I think it has the same loader as a CP643. There are about 15 different sensors that have to be made for the loader and carriers to work properly. Are you doing dual board load ?

cp743E

Electronics Forum | Wed Mar 20 19:19:23 EDT 2013 | vikkaraja

No I am running a single board. I already have checked few sensors that I thought might be the cause. Still no luck. I will contnue with my troublshooting. Please let me know if you think of anything that might help me with resolving my problem. Tha

cp743E

Electronics Forum | Thu Mar 21 08:38:55 EDT 2013 | cyber_wolf

It's most likely one of those sensors. Go into your loader I/O and make sure they all change state.

cp743E

Electronics Forum | Mon Mar 25 14:59:55 EDT 2013 | jimmyboz

Yes, he is correct, it is probably a sensor. That does NOT mean a sensor is bad, just that it has not been activated during a time limit or servo count. Watch what the last 2 or 3 things it does before the error.

cp743E

Electronics Forum | Mon Mar 25 20:25:19 EDT 2013 | vikkaraja

Jimmy, thats the hard part. I wish I knew which sensor is causing it. There are so many sensors it's very hard to narrow it down to a specific one. I have not given up yet. Thanks,

Need Help With Selecting Equipment

Electronics Forum | Mon Apr 10 00:06:44 EDT 2006 | saiwong

Fuji GP 641 is really a bad choice. Bulky, heavy, accuracy is bad. At the price that you purchased, why don't you get the Dek infinity, Horizon or even a MPM UP 2000 HiE. You paid sky high price of this printer. The market value no more than $2k. At

cp743E

Electronics Forum | Tue Mar 19 22:58:20 EDT 2013 | vikkaraja

Hello all, it has been a long time since I have visited this forum. I am in desperate need of some help. My cp7 is giving me an err 12200066 (The X- and Y- axis have been stopped due to a (HOLD) input. It stops runing after finish running every boar

cp743E

Electronics Forum | Sun Mar 24 17:28:20 EDT 2013 | vikkaraja

Thanks for all the help you are giving me but I just can't put my finger on this annoying problem. I checked and recheck all sensors without much sucess against the I/O. Something I am not understand is these two followning conditions--- first one I

  1  

cp743e searches for Companies, Equipment, Machines, Suppliers & Information

Blackfox IPC Training & Certification

Easily dispense fine pitch components with ±25µm positioning accuracy.
Electronic Solutions

Component Placement 101 Training Course
SMT feeders

Software programs for SMT placement and AOI Inspection machines from CAD or Gerber.
Selective soldering solutions with Jade soldering machine

High Throughput Reflow Oven