Electronics Forum: initiated (Page 1 of 92)

Hardware initiation failiure on start up (mydata TP11 )

Electronics Forum | Tue Oct 22 21:24:02 EDT 2019 | richgreen01

Hi All I have the above machine and every day on start up i get the failed to initiate hardware message.I have been getting around this by re initiating the motor controllers and it is good to go after this.Does anyone know the causes of the initiat

MPM Accuflex Camera not initializing

Electronics Forum | Mon Feb 22 15:44:42 EST 2010 | remullis

Just bought a used machine and everything was working fine and now the camera will not initialize. Powered down completely and rebooted, same thing. I powered down again moved camera to center of axis, it moves to the lower right hand corner which I

MPM Accuflex "USC park failed" error during initialization

Electronics Forum | Wed Feb 02 08:11:03 EST 2022 | openindus

Thanks for the answer. Our camera doesn't even move during USC Park initialization. I assume it's a condition which isn't met to launch the sequence, but all the sensors seems to be fine. Could you send me the log (SECSDBUG.TXT) of your machine dur

T&R Verification

Electronics Forum | Fri Oct 03 11:26:31 EDT 2003 | radney

We have been through several stages of this journey. We had no verification initially, migrated to two person verification (with reel initialing) and finally to electronic verification. Each of these steps has given us a dramatic improvement in our

Siemens 80 S-20 problem

Electronics Forum | Fri Feb 23 09:29:59 EST 2007 | chrisgriffin

I did restore the .ma files, and yes, the computer does communicate with the gantries for zeroing. But the machine is still hung on "initializing machine". It never asks me to push the start button. It is like it is trying to collect necessary dat

camalot 1818 vision initialization issue

Electronics Forum | Tue Dec 21 09:22:52 EST 2010 | cwhite30

I have a camalot 1818 dispensing system, but it recently stopped booting up. It gets to the 197 vision initialization screen and then freezes with the message "bad command or file name could not communicate with vp" Does anyone know how to fix this?

Mydata TP11-UFP won't initialize

Electronics Forum | Sun Jan 02 11:41:54 EST 2011 | ev

First we get a "transducers out of sync" error which can be corrected when we go to the "reinitialize hardware" option in the Utilities menu. However, when it fails to initialize the error is "Xfan not working".

Mydata TP11-UFP won't initialize

Electronics Forum | Mon Jan 03 09:36:02 EST 2011 | markhoch

There is a fan on the upper rear of the machine that has to be running for the machine to initialize. i suggest lifting open the top and check the operation of the cooling fans.

Mydata TP11-UFP won't initialize

Electronics Forum | Tue Jan 04 15:11:57 EST 2011 | ev

The Xmotor tests just confirms that the hardware did not initialize.....unless I am looking at the wrong menu. I have external fans on the booster board and the X motor on the back of the machine as well as one blowing directly into the computer box

GSM1 error loading machine model

Electronics Forum | Tue Mar 22 22:42:18 EDT 2016 | ttheis

Apparently the machine is now completing initialization but when attempting to zero axis' it has a time-out waiting to change modes. Machine status page shows an error reading "initialization failure for motion control board."

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next

initiated searches for Companies, Equipment, Machines, Suppliers & Information