Electronics Forum: my12 z error (Page 1 of 24)

my12 motor amplifier channel a error

Electronics Forum | Wed Jan 29 13:01:04 EST 2014 | tech1

Back when the Linear Y wagons first came out Mydata had problem with the original Y amplifier and were swapping out the complete box for customers who had problems. There was also a problem with the encoder that resulted in the same type of errors yo

my12 motor amplifier channel a error

Electronics Forum | Wed Jan 29 18:41:22 EST 2014 | alphatronique

Hi did you look for mechanical issue like friction somewhere ? when init i use very low force buy much more while running that may explain wly machine work in production fur fail only on init i face that whit flex cable that make just little fr

my12 motor amplifier channel a error

Electronics Forum | Fri Jan 10 15:33:57 EST 2014 | hans88

Hello Rob, Thanks for your fast reply. I will check the parts you mentioned. You were right about the mot card we swaped it with a new one but that made no difference. Today we tried to find were the problem could be we: - removed the j1, j2 and

my12 motor amplifier channel a error

Electronics Forum | Fri Jan 10 03:33:42 EST 2014 | hans88

hello people, we have a my12 wich has a problem it gives the following error during hardware initialization: F-MOT-MSETDYN Y/1236 :Motor amplifier channel a error. after this error it says hardware initialization failed. this prevents us of using

my12 motor amplifier channel a error

Electronics Forum | Fri Jan 10 11:32:52 EST 2014 | rgduval

Hi, Hans, I would have suggested swapping the MOT card out to see if that fixes the issue (or, changing the MOT card with another one to isolate the card), but, it sounds like you've already done that. I'm surprised that MyData would point you towa

Axis head 2 z velocity error

Electronics Forum | Fri Jan 12 08:41:12 EST 2007 | geb

Hi, Our GSM1 pick and place machine has an Axis head 2 Z velocity error. None of the spindles of Head 2 work during placement and it brings up the error message. It will not proceed after that. I have tried lowering and raising the spindles in the

Axis head 2 z velocity error

Electronics Forum | Thu Jan 18 10:05:44 EST 2007 | SWAG

Make sure the program has been optimized to the current nozzle configuration.

Axis head 2 z velocity error

Electronics Forum | Mon Jan 15 11:12:08 EST 2007 | jaimebc

I've had experienced this issues here with our GSM's Flex heads. Try this: 1.- Clean your linear scales with alcohol and a lint free cloth. Both the X and Y. This one has fixed the majority of our errors when one of the heads just stops for no apare

Axis head 2 z velocity error

Electronics Forum | Thu Jan 18 14:02:51 EST 2007 | geb

Thanks for your help everyone. For some reason it has started working again, without altering the program or settings!!?? So I don't actually know why it has done this. Thanks again, Grant

Axis head 2 z velocity error

Electronics Forum | Sat Jan 13 19:34:16 EST 2007 | geb

(Its a flex head) I have made a trial program to determine at what point it stops. This is how it goes: I load the program, push the start button it will zero and pick components with head 1. As soon as it finishes placing head 1 parts it halts wher

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next

my12 z error searches for Companies, Equipment, Machines, Suppliers & Information