Electronics Forum: omniflo fan motor (Page 1 of 5)

Omniflo motor

Electronics Forum | Wed Mar 02 04:32:07 EST 2005 | Hannu

Hi all We have an Omniflo 5 (-97 vintage) with pin chain conveyor. Lately the chain drive motor has started to emit some chirping noises, as if there were a bearing running dry or something. Is there some kind of maintenance schedule specified for t

Omniflo motor

Electronics Forum | Wed Mar 02 06:21:44 EST 2005 | pjc

Why don't you ask the mfr.'s tech support ? http://www.speedlinetech.com

Omniflo motor

Electronics Forum | Thu Mar 03 11:08:34 EST 2005 | Slow Ride

It's your brushes. Had the same thing happen not too long ago. Also, fill that gear box.

Omniflo motor

Electronics Forum | Thu Mar 03 09:58:59 EST 2005 | Marc

The gears should be wet. This gear box acts like a rear end axle. Not sure of the lubricant but it is like a red transission lube, comes in as complete unit from supplier. You can't get the lube from Speedline since it is sold as a complete unit.

Omniflo 5 high temperature warning

Electronics Forum | Mon Sep 01 04:55:20 EDT 2008 | benefon

Hello all Our Omni 5 has given the 'Cooling module high temp' warning twice during the past month. I suspect that the blower motor is the culprit but have not been able to verify this because the oven has started up normally after acknowledging the

Mydata TP11 UFP hardware initiation failure

Electronics Forum | Thu Jul 20 11:18:43 EDT 2006 | ev

Paul, the error says "MOT1-38-247 MSETDYNX: Xwagon fan not working." I have checked...the X motor fan and it is working...the fan behind the PAIB board is also working...I checked this because there is a connector marked X wagon fan on the PAIB boa

Omniflo 5 conveyor

Electronics Forum | Thu Mar 23 23:21:10 EST 2006 | AR

100 cm/min) the motor runs without complaint. Too bad we run the conveyor as slowly as 10 cm/min... I'll try replacing the control board next when I get my hands on one.

FUJI CP65 Hardware NG

Electronics Forum | Sat Jan 18 12:07:44 EST 2014 | jimmyboz

Oh yeah, the x-motor cooling fan too.

Mydata TP11-UFP won't initialize

Electronics Forum | Tue Jan 04 13:00:07 EST 2011 | bk

The only x fan i can think of would be the x belt motor fan which is on the back of the black box sticking out of the back of the machine. If it's a heat issue then first thing to do is replace the 2 filters behind the 2 vented covers located on the

Omniflo 5 conveyor

Electronics Forum | Mon Mar 20 06:21:42 EST 2006 | AR

Have a problem with Omniflo 5 (-97 vintage) pin chain conveyor. Occasionally the conveyor stops for a second or two, then makes a slight jerk, then stops again, makes a jerk etc. Then suddenly the problem goes away only to return next day (we switch

  1 2 3 4 5 Next

omniflo fan motor searches for Companies, Equipment, Machines, Suppliers & Information

SMT & Related Equipment - Delta Tau Data Systems Inc.

MSD Dry Cabinets
zestron pcb cleaning webinars

PCB Assembly Supplies - ONLINE STORE
Flux-Free Reflow Soldering

Want to know where to find the best AOI system? - Read testimonials.
SMT Spare Parts

Private label coffee for your company - your logo & message on each bag!