Electronics Forum: ran (Page 1 of 64)

Placement Program Control

Electronics Forum | Fri Aug 03 16:58:58 EDT 2001 | davef

What do yall do to control the configuration of placement programs written for a specific product? We always just ran what was on the machine, If the first piece looked good, we ran it. If the first piece looked bad, we fixed and then ran it. Now

Wave Solder

Electronics Forum | Thu May 12 11:28:58 EDT 2011 | cbeneat

I believe so...the last 100 or so boards we ran gave us no problem, we haven't ran any since. Easy fix, thanks again.

Problem with shielding component

Electronics Forum | Wed Jan 10 13:02:50 EST 2007 | aj

We ran 4 boards without shields and they work fine.

PCB racks

Electronics Forum | Tue Aug 09 12:43:29 EDT 2011 | sys_steven

I used InsulFab to make some for me in the past, ran into the same issue. They did an excellent job

How to place pin supports the same everytime a board is ran?

Electronics Forum | Mon May 21 17:28:30 EDT 2012 | kahrpr

Look into grid-loc or a similar product.

Quad IVC Laser align init problem

Electronics Forum | Mon Oct 01 05:33:15 EDT 2012 | bobpan

wow....nice job....now go get some boards ran...haha!!!

Juki 740

Electronics Forum | Fri Sep 21 16:31:45 EDT 2018 | gpascolla

Ran numerous tape boards with all the same results

Conceptronics oven reflow problems

Electronics Forum | Wed Jan 07 13:17:56 EST 2004 | James

We currently have 2 HVA 102 conceptronic reflow ovens. I ran 2 profiles on the 2 seperate machines. One of the oven ran 7 degrees lower than the other oven. I checked all the fans and they seem to running fine. I get no warning on the monitors.

Losing balls on BGA's after second side reflow

Electronics Forum | Mon Jun 21 08:01:38 EDT 2010 | jm

Hello, need some help if anyone has any insight on this issue. Ran first side and ex-ray indicates BGA parts look normal. Ran the second side and now the BGA balls on first side appear to have broken free and moved under part. This board has BGA's

Gold boards

Electronics Forum | Wed Jul 01 10:49:01 EDT 1998 | Richard Jackson

I'm having a problem getting good reflow on gold sufaced boards. The profile looks good and I have adjusted it both hotter and colder and adjusted the various times ( soak, reflow ) to no avail. What realy gets me Is that a month ago we built some go

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next

ran searches for Companies, Equipment, Machines, Suppliers & Information